

Bangor Area Stormwater Group Meeting

September 13, 2018 Location: Old Town City Hall, Old Town, Maine 9:00 am – 11:00 am

<u>AGENDA</u>

9:00 am	 Welcome and Roundrobin Introductions (5 min) Including Introduction of Taylor Labrecque, Maine DOT
9:05 am	Update from Maine DEP (10 min)
9:15 am	 Final Preparation of Five-Year BASWG Compliance Report (15 min) Group review of final document Vote to submit (with any specific edits) Agreement on plans for submission
9:30 am	Training on Wetland Management (40 min) CES, Inc. – Presentation followed by Q&A
10:10 am	 Update on E&O Activities (20 min) Children's Museum Display Bus Signage Whiteboard Video Administrator Access to FaceBook; post management
10:30 am	 Organizational Business (30 min) Approval of Minutes Treasurer's Update Spending Plan Discussion Review of BASWG Contact List (send edits/additions to Brenda@aswm.org)
11:00 am	BASWG Meeting Adjourns Executive Committee members should be prepared to stay for up to 30 minutes after the meeting to address any items, if needed.

BASWG.ORG